Pages

Monday, December 5, 2016

Guru Bahasa

am not saying my Bahasa is good, but, people keep asking me to take a look on their essays.

*menangis*

taktau nak terharu ke nak sedih.

satu sebab aku rasa bahasa melayu aku pun makin jahanam. T.T

dua, sebab aku rasa aku takbanyak dan tak segigih mereka untuk menulis. sungguh la mereka2 ni buat aku sedar yang aku perlu kembali ke jalan pulang. haaa... *masukkan lagu jiwang memasing*

sebab itu yer rakan2 yang tak berapa ramai nak baca blog aku ni, (ada 5 orang je yang paling gigih buka tutup blog ni selalu.*tepuk tangan*) seminggu dua ni aku rajin menulis. heh.

gila Qau. orang datang nanyak kita lagi buat pandai. haruz la bha kita jugak banyak karang nyaaa..
(drama sabahan.........)

anyway, thanks laa weiiiiiiiiii yang rajin baca blog aku. tahniah..tahniah..tahniah!
moga terus istiqamah membuang masa anda. hee..

komen sikit uiii nak tau siapa 5 orang betuah tu?
mana tau aku ghajin nak belanja korang goreng pisang cheese?

(kataku sambil melahap goreng pisang yang abang belanja makan petang tadi)




5 comments:

Anonymous said...

Sikit >.<

puteri cahaya said...

kannnnnnnn takpe. ambe tabah. hahahaha

Anonymous said...

*bukan nak cakap yang baca sikit.

Tu tulis, "komen sikit".. sebab tu tulis "sikit"

Lame joke yang tak mencapai maksud ~.~

puteri cahaya said...

hahahahahaha.....ok fine. baru perasan.

Anonymous said...

Anyway, ada 5 reader yang selalu baca, kira not bad. Orang sekarang dah banyak menulis d facebook.

What happen to balqis?