Pages

Wednesday, June 22, 2016

Penulisan L

sebelum ni aku ada menulis beberapa kali di hasfa.com.
kemudian adik2 ni decide HASFA akan jadi fokus medium untuk cinematography n photography sahaja.
jadi, artikel berunsur selain dari itu terpaksa ditolak tepi.

sebenarnya aku agak sedih sebab dah takde tempat untuk aku betul2 asah penulisan serius aku. blog ni hanya utk sifat narcissistic  aku yang suka bercerita ttg apa yang aku alami dan rasa.

so takdela kata2 seruan berbentuk kebaikan2 ni. semua cerita2 lagha je.
kahkah.. kesian korang.
dan aku takpaham kenapa korang masih nak membaca.
heee....

oke. sori.

aku harap apa yang aku share sesikit ni bermanfaat laa yer.

anyway, since penulisan2 aku yang lepas dah takde arah tujuannya, aku mungkin akan letak kat sini sebagai penulisan, L.

so, senang citer, kalau ada penulisan L tu, dia takdela meraban sangat. lebih tersusun dan lebih lembut. hahaha... solehahnya lebih berganda2 compare dengan cik puteri cahaya nya penulisan. meraban. membebel..mengadu..semua yang terpaling tak berfaedahlah senang citer.

dan kemungkinan bila aku rasjin sikit aku akan asingkan penulisan L ni ke blog lain. so, boleh aku sambung meraban kan sini sementara si L tu berusaha keras menulis secara solehah kat blog lain. muahahaha...kalau rajinlaaa..kalaaauuuu.....

banyak sumpah nickname aku. sampai kadang aku pun naik keliru dengan identiti sendiri.

orang panggil nurul aku sahut, nur aku sahut, nor aku sahut, puteri pun aku sahut.
hari tu orang panggil L pun aku beria berpaling, yun, pc semua aku beria menoleh cari siapa yang panggil.
hahahahaha....

each of the name represent different category of people yang aku deal with.
PC n puteri, kawan2 yang kenal di fb panggil.
Queen, yang aku sengaja letakkan utk adik2 program.
kakputeri pun sama.
nurul, biasalah, kawan2.
nur, kawan2 kerja.
L, orang yg kenal aku through group wassap.
yun, kawan2 sekolah.
kakyun, family.
saadah, kawan2 sekolah jugak.

hmmmmm...tetiba aku pergi masuk selekoh nickname dah kenapaaaa...

oke. sebelum aku mengarut lebih, silakan membaca penulisan2 L lepas ni yer.

do gimme feedback!
untuk penulisan puteri cahaya, takyah rajen bagi feedback pun takpe. gagagagaga...

No comments: