Pages

Saturday, September 29, 2012

coloring contest

asSalamualaikum. hai!

korang suka men color2 tak? (orang kampung aku panggil 'ngalar') dijaman kecil terutamanyakan...
aku suka! siyes ohh....
walaupun aku ni amatlah tidak berbakat dalam seni tapi aku tak pernah sedar diri. setiap contest ngala pon aku nak masuk.


image: google
yang best pasal kaler2 ni, ianya warna warni!! ceria2 gitu.. (boleh buat sambil baring dan mak tak marah adalah pakej tersembunyi keyh)

aku taktahulah jaman la ni popular lagi atau tak (aku bet memang langsung tak dipandang dah. booo...untuk budak2 sekarang) tapi masa aku dulu, kalu dapat hadiah kaler luna...pehh..memang best!!

kaler luna 24 idaman hati!!
bila dapat luna ni..


memang feeling like a boss lah!! haha

pastu tulis besar2 kat luna..

yang boleh pinjam kaler ini hanyalah fiza, wawa..bla..bla.. (the list goes on until all your  friends were listed down.)
damn. kita kaum2 perempuan memang hagak kedekut yer kecik2 dulu. ahaha... (aku rasa ko je kot nurul T.T)


dan tadi, setelah sepuloh tahun mengidam nak mengaler2 sakan, aku pon curik2 masuk contest kanak2 riang, COLORING CONTEST.

hoyeaahhh......

*senyum lebar2 dengan penoh rasa bangga diri*

sila tekan image untuk tumbesaran yang nyata.

note: sila BACA nama dan umur yang tertera


puteri nurul
4 eh..9tahun

jammy
6tahun

liyana
6tahun

comelkan!! weeee~~

*tepok tangan kuat2 sambil puji diri sendirik *


dan kanak2 riang tersebut adalah...

sesungguhnya, wajah professional mereka hanyalah lakonan semata2..
6tahun...pfffttt.....

tapi kami semua kalah sebab mengambil masa hampir 2jam untuk habiskan satu lukisan. T.T
wonder jap, camne bebudak boleh kaler ngan cepat eh?? hemm...



p/s::
kesan comot sebelah kanan lukisan liyana tu adalah hasil tangan puteri nurul yang cuba di kaber line oleh tuan empunya lukisan. 


1 comment:

Anonymous said...

yea kak yun tune.... :D
mabruk!!!!