Pages

Thursday, June 28, 2012

we won!!!!!!!!!!!


Alhamdulillah! praised be to Allah for his kind n bless for giving us such a beautiful moment this evening. 
.
.
.
.
oke. tulisan formal aku citer lain. memang tidak la ku sanggup an menulis dengan penuh berhikmah kat sini. nafsu mengarut sungguh membuak2 yer sebentar tadi (baru tulis sebaris ayat jah. ces)
sebelum aku mengaghut dengan lebih panjang dan sebelum koghang menyampah baca mukaddimah yang sangat takde kena mengena ngan tajuk entry <<--pelis nurul, sila hilangkan habit ni. dan sebelum koghang tutup blog nih (ya aku tau cursor korang pun da get ready kat tepi kotak meghah bucu belah kanan. takjumpa? haa..takyah caghi.) meh laaaaaa aku nak kaborrrrrrr...

KAMI MENANG!!! YIPPEEEEEEEEE~~~

menang haper?

.
.
.
.


BEST MAHALLAH AWARD 2011!!!
buat kalian yang bukan students uia dan buat yang pertama kali dengar haper tu mahallah, arab kata kedai banyak2 (tak silap hakulah. ameen, betulkan pelis!=P)  tapi kat uia ni mahallah digunakan bagi membawa ganti maksud kepada kolej kediaman.
*senyum*

buat yang dah jelas apa maksud mahallah, sila la congratulate kami yer sebab menang n berjaya beat siddiq serta ali (nama mahallah yang short listed yang dikata terror bebenau sebelum ni) dengan jayanya. hoyeaaahhhh!!

*senyum dengan sangat kereknya kat korang*

MRC Asiah yang sangat excited bagi semangat kat madam tadi
muka gembira sorang2. aku tengah berlatih buat iklan gigi hagaknya waktu ni. tsk...


haper yang shorlistednya?
gini laa korang. tau audit? alaahhh..yang orang luar datang pastu check2 filing opis kita deboomm tak untuk bagi sijil sirim. haaa...kiranya kami menang audit laa. dapat pes place gitu. haruslah bangga kan bila kita kijer besama2 ngan admin untuk kelancaran yang jitu buat filing an.....
 (aku kan part-timer dulu.....T.T sila ingat pelis!)

dan untuk pengetahuan rakan2 semua, masa internal audit (orang uia sendiri yang check) kami dapat 1st place gak at the same time shortlisted untuk best mahallah. dan masa external audit datang, memang kami mrc hamatlaaa kelam kabut n nebes sebab kenal soal macam2 regarding our program pass and forward. dah siap kena compare dengan the other mahallah such ali and siddiq yang memang dah star. memang sedih n gerun jugaklaa sebab kena asyik compare kan...

dalam payah n gagap2 nak menjawab

'why should your mahallah win'

'what is your extravagant point that shall make u win'

'how did u manage your program toward triple ice (our university motto)'

kami berjaya juga, alhamdulillah!!
ohyer, sebabkan kakak admin staff kami sangat cemerlang failing n processing data<<---- deorang siap malas tengok lagi sebab they knew her works well. terbaik kan?, maka sebab itu kami makan bom aya' liur haritu. kena aim habis. nak soh sama 'star' ngan admin and double 'star' dari other mahallah. memang tepaksa bersoal jawab sakanlaaa dengan external audit.wuuu....

apapun...

TAHNIAH ADMIN STAFF!!
madam principal, kak ayu, kak ain, kakzah, kak sakinah!!


and to my MRC members, tahniah jugak!!! =)
sayang korang lebih2 dari duet 20sen.lalala~~~
im soooo desperate to ensure my face can be seen in the camera
-jengket-
T__________T
haruslah kalian paham yer, haku sikit je kurang tinggi. harap maklum.


nota kaki:
sangat sonok pergi tengok quality day nya ceremony
sangat bagus untuk motivasi belajar yerrrr.
koghang, walaupun tak dijemput..masuk jah secara tidak sah.
deogang bukan pasan pon.
lalala~


4 comments:

mama aryan said...

salam kenal..tahniah ye

✿Lady Ainaa✿ said...

student uia juga yew?? wahhhh tahniah la... ena pun student uia juga.. ^.^

hamzah ian said...

tahniah untuk mahallah korang!!! ehehe

puteri cahaya said...

timerr kasih!! =) teharu...wuuuu~~

mama aryan: salam kenal!

ena: wallaaa~ kos haperkah??