Pages

Saturday, November 12, 2011

komik


aku suka komik

SANGAT SUKA

koleksi dulu : dragon ball (sampai habis), conan (20++), pakar judo (tak ingat berapa)

bestnya, semua koleksi tu

HILANG! T.T

yeah..thanks untuk abang2 n adik2 lelaki aku yang sangat murah hati dermakan kat rumah kawan2 deorang, aku hilang satu demi satu koleksi komik
(nangis guling2)

akhirnya yang tinggal pun yang ini jer:



shoujo manga

kebanyakannya ikah yang beli -aku beli yang kelakar2 jer. he he he...alaa...macam lawak kampus tu. kelakar weyhh...sumpah. ikah paling annoyed kalau ada dengan aku masa aku baca komik tu. sebab aku..kind of..well...gelak sorang2 n kadang2 sampai nak tergolek (benda lawak weyh! salahkan keith sebab buat lawak bangang sangat!)

well yeah, thanks to ikah jugak sebab sangat particular jaga komik2 ni.deorang kekal lama dan tak hilang walau satu pun.korang tak kenal si itek (aku panggil) or penyu (kak panggil - siyesli, berapa banyak nama samaran yang ko nak ikah?) ni..korang bayangkan ajelah, macammana dia jaga sampai adik2 tak sanggup nak ter'hilang' kan or ter'bawa' pergi ke mana2. (abang2 aku ofcos dah terlalu tua untuk baca buku cinta mengarut2 ni-aku pun-)

pernah sekali adik aku baca di ruang tamu n tinggalkan kat tepi kerusi, ikah buka mulut je, berlari2 dia pergi simpan komik. (memang aku nak pecah perut tengok --tukang report--)
bebelan ikah biasanya berkenaan dengan

1-harga : ko ingat kak ikah beli ni murah? 20sen? 7ringgit 50sen tau tak (untuk budak sekolah singgit pun berharga tau!)
2- ugutan : ko letak merata2 lagi jangan harap dapat baca lagi
3- gantirugi : hilang satu je muka surat, ganti balik komik ni. ko cari laa kat mana2 pun, yang penting ganti yang SAMA!

s.e.h.a.r.i.a.n

hahaha...i love her.selamaattttt komik2 aku.
agak2 kalau korang pun nak berdarah telinga, bolehla cuba buat eksperimen ni. gahahaha



nota kaki:
 she's single by the way
sangat pandai masak + jahit
hahaha...
aku tak risau sebab dia tak baca akunya blog!
huahuahuahuahuahua
sila jangan gatai nak bagitau dia!
sekian

2 comments:

cikmistry said...

nanti saya nak cari kak ikahnye fb, nak post link blog akak ni, gtau dia akak ngumpat dia! hahaha. =p

puteri cahaya said...

takper2..timer kasih je cik kiro2.. -_____________-